Janne Andsager profil

Det ligger mig stærkt på sinde at arbejde med andre menneskers livsprocesser, idet det er meningsfuldt for mig at hjælpe hver enkelt bedst muligt.

Min erfaring og faglighed kommer fra mange års praksis med mennesker i forskellige sammenhænge.

Privat lever jeg et liv med  min familie som består af vores 2 børn og min mands 2 børn. Jeg har personlige oplevelser som pårørende til selvmord og præmatur fødsel med i min bagage, hvilket har været vigtige vendepunkter i mit liv.

Jeg er født i 1971, uddannet sygeplejerske og jordemoder. Jeg er uddannet psykoterapeut v/Essens.

Jeg mener personlig udvikling er et grundvilkår vi mennesker har. Jeg har altid været nysgerrig ift. det at eksistere som menneske, med de muligheder og begrænsninger livet giver.  Hvordan forholder jeg mig til mit eget liv, hvad vælger jeg at gøre samt undlader at fokusere på. Hvordan bærer jeg mig ad med det?

Jeg er derfor optaget af hvad livet byder os og hvordan vi håndterer det hver især. Vi kan derfor ikke undgå at være udfordret i at leve vores liv i forskellige livsperioder. Både individuelt og i vores relationer til hinanden.

Janne Andsager

Ud over terapi, beskæftiger jeg mig med misbrug og psykiatri. Jeg er rådgiver i Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg har samtaler med alvorligt syge og døende mennesker.

Jeg modtager jævnligt supervision og egen terapi for at udvikle mig selv, fagligt og personligt.