Janne Andsager profil

Det ligger mig stærkt på sinde at arbejde med andre menneskers livsprocesser, idet det er MENINGSFULDT for mig at hjælpe hver enkelt bedst muligt. Små skridt er vigtige i en helende forebyggende tilgang, som terapi også er.

Min erfaring og faglighed kommer fra mange års praksis med mennesker i forskellige sammenhænge.

Jeg er mor til 2 børn. En dreng og en pige. Den ene er teenager og den anden har lige lært at læse. Deres ankomst i mit liv har været et vigtigt udviklingspunkt for mig ift. at indgå i livsvigtige kærlige fællesskaber. Andre betydningsfulde vendepunkter har været de sorg processer jeg har været igennem som pårørende der har mistet.

Jeg er født i 1971, uddannet sygeplejerske og jordemoder. Jeg er uddannet psykoterapeut v/Essens.

Udvikling er et grundvilkår vi mennesker har.

Jeg har altid været nysgerrig ift. det at eksistere som menneske, med de muligheder og begrænsninger livet giver.  Hvordan forholder jeg mig til mit eget liv, hvad vælger jeg at gøre samt undlader at fokusere på, og hvordan bærer jeg mig ad med det? Hvordan påvirker jeg andres liv og hvordan påvirker de mig?

Det er meningsfuldt at turde frigøre sig, og blive sig selv og netop denne proces kan blive et vendepunkt for dig. Det er en fin balance og handler også om forholdet mellem dig som klient og jeg som terapeut.

Janne Andsager

Ud over terapi, beskæftiger jeg mig med misbrug og psykiatri. I Kræftens Bekæmpelse har jeg individuelle samtaler med alvorligt syge og døende mennesker og deres pårørende.

Jeg modtager jævnligt supervision og egen terapi for at udvikle mig selv, fagligt og personligt.