Persondatapolitik hos Psykoterapeut MPF Janne Andsager

Jeg indhenter personoplysninger om dig ved vores første kontakt. Det er relevante informationer der handler om dig. De oplysninger jeg indsamler;  er dit navn, dit cpr nr, e-mailadresse, telefon nummer og din postadresse.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige oplysninger overholdes alle relevante lovbestemmelser.

Jeg opbevarer dine personlige oplysninger så længe det er relevant for den hensigt de blev indsamlet i,  dit psykoterapeutiske forløb. Minimum 1 år efter afslutning.

Psykoterapeut MPF Janne Andsager indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Sender spørgsmål til mig, ønsker opringning.

-når du starter i et terapeutisk forløb.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.andsager.dk er Psykoterapeut MPF Janne Andsager, Adlerhusvej 21, 5500 Middelfart, cvr nr. 40308121

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn cpr-nummer, og adresse indhenter jeg for at kunne yde psykoterapi, ud fra de krav der er til behandling af personoplysninger. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig feedback.

Jeg har min hjemmeside hos Trolle/netgiganten , som fungerer som min databehandler. Alle persondata som du oplyser på min hjemmeside vil blive opbevaret i netgigantens datacenter.

Jeg har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som klient har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata