Individuel terapi

Psykoterapi|En eksistentiel psykodynamisk tilgang

Du kan få hjælp og støtte til:

  • Angst
  • Personlig udvikling
  • Ensomhed, stress og depression
  • Tab og sorg
  • Vanskeligheder i relation til andre og /eller dig selv
  • Misbrug og senfølger

Samtale forløb tilpasset dig

Du får mulighed for at arbejde med netop det der volder dig de største vanskeligheder, i forhold til dig selv, andre mennesker og det liv du lever.

 

Stress og angst|Eksistentielle livsvilkår 

Livsvilkår som dødsangst, alenehed og frihed er grundlæggende for alle mennesker. De relaterer sig til angst. Angst er en grundfølelse der hjælper os med at reagere, når der er fare på færde. Angsten kan vokse og hæmme os på en usund måde. Det kan være nødvendigt at fokusere på det der er vigtigst for os i livet, og bytte spørgsmålet HVORFOR ud med HVORDAN…..

Vores følelser er livsvigtige. Derfor skal vi kende dem og vide hvad de fortæller os. Så kan vi omgås og forstå os selv godt. Når vi rammes af angst, ensomhed og sorg bliver vi udfordret i det at eksistere som menneske.

Det, at vi taler, forbinder os til andre.

Vores krop og sind har  vigtige informationer at dele med os. De viser sig konstant ift. vores adfærd, humør og relationer. Det betyder med andre ord at vores krop og psyke har stor indflydelse på hvordan vi oplever at have det i vores hverdag.    

Formål med terapi

-at få talt om dine muligheder.

-Styrke din evne til kontakt med dig selv og andre.

-Arbejde med din kommunikation.

-Hjælp og støtte i din løsning af livsproblemer.

-Lindre psykisk smerte.

Opmærksomhed på sig selv

AT LEVE HELT OG FULDT er en stor opgave for os alle. Min opgave som terapeut  er ikke at levere svar til dig om HVORDAN, men netop hjælpe dig til at opdage dine egne svar på spørgsmålet:

“Hvordan lever jeg mit liv bedst muligt med de udfordringer jeg har?”

Jeg er opmærksom på og optaget af “det der sker” mellem os i terapien. Jeg er vågen, tilstede, og registrerer hvem du er og hvordan du bærer dig ad med at gøre det du gør.

Det du giver fokus, giver du liv.

  •  
  •  

 

” Janne er en rigtig dygtig psykoterapeut. Jeg brugte Janne i forbindelse med at jeg skulle skifte job. Vi tog hele tiden udgangspunkt i mine problemstillinger og kom omkring emner jeg ikke selv havde regnet med påvirkede min situation.
Samtidig fandt jeg under terapierne ro og svar på de ting der påvirkede mig i den gældende situation jeg stod i. Jeg kan varmt anbefale at benytte Janne som terapeut ”
– Morten. 27 år