Individuel terapi

Samtale terapi giver dig mulighed for at håndtere udfordringer i din hverdag, og støtte dig i forholdet til dig selv og dit forhold til andre.

Jeg tilbyder regelmæssige samtaler af længere eller kortere varighed tilpasset dig. Jeg benytter vores relation og nuet som redskab da alle vores besværligheder udspiller sig i vores forhold til andre og i det nuværende øjeblik.

Vores krop og sind har altid vigtige informationer at dele med os. De viser sig konstant ift. vores krop, gøremål og relationer. Det betyder med andre ord at vores krop og psyke har stor indflydelse på hvordan vi oplever at have det i vores hverdag.

Terapeutiske samtaler hos mig involverer derfor både tanker, kropsfornemmelser, handlinger og følelser.

Formål med terapi

-Fordybelse, opmærksomhed og accept af hvordan du har det via øget selvforståelse.

-Få sind og krop i balance og skab forandring ved at øge din mestringsevne.

-Mere livsglæde og øget initiativ.

-At blive bevidst om de regler du lever dit efter, da de er gode at få øje på. Herefter kan du overveje om de skal laves om.

De vigtigste redskaber jeg benytter i mit arbejde er derfor kontakt og nærvær med dig.

-som støtter den naturlige proces hen mod bedre balance i dit liv.  Jeg arbejder med udgangspunkt  i en psykodynamisk forståelse af mennesket. Jeg er  opmærksom på og optaget af “det der sker” mellem os i terapien som betyder at jeg er vågen, tilstede, og registrerer hvem du er og hvordan du bærer dig ad med det.

Få støtte og hjælp til

 

  •  OPLEVER DU ANGST -som forhindre dig i at leve livet?  Føler du dig begrænset, sårbar, utilstrækkelig, dum? Føler du ikke at du kan være den du er?  Det kan også være du er ramt af sygdom og funktionsnedsættelser som gør dig sårbar. ANGST er forbundet med lidelse, og jeg hjælper dig med at få  VIDEN OM hvad angst er,-  Sammen  arbejder vi med hvad der er ANGST REGULERENDE FOR DIG.  Desuden ser vi på ÅRSAGEN til angst i dit liv.
 •  
  • BLIV STØTTET I DIN SORGPROCES. Har du mistet et elsket menneske, et job, dig selv, eller andet værdifuldt for dig. Sorg fylder ALTING og når den er her, bærer man den med sig og taler om den konstant, måske uden at være bevidst om det. I sorgen møder vi vores FØLELSER og de kan være svære at rumme. Du bliver styrket i de nye skridt du skal tage ind i resten af dit liv
  •  HAR DU SVÆRT VED AT MÆRKE DIG SELV, det du sanser og føler? Har du for travlt til at lave ingenting? Savner du nærvær i dit liv? MÅSKE HAR DU STRESS? Stress kan medføre angst og depression. Stress er et symptom. Vi ser på årsagen, og hvad der vedligeholder det du gør og oplever.
  •  HAR DU ET MISBRUG og benægter du det overfor dig selv? Hvad er der sket i dit liv og hvad gør du nu? Måske drikker du for meget, shopper for meget, træner for intenst? ER DU MOTIVERET FOR FORANDRING?Sammen kan vi arbejde med  hvilken indflydelse og konsekvens din afhængighed har på dit liv. Afhængighed handler om bagvedliggende behov der ikke bliver hørt og set af dig og er SELVSKADE.
  •  PÅRØRENDE og medafhængige. Kender du nogen der har et misbrug og ved du ganske enkelt ikke hvad du skal stille op? Også for pårørende kan  afhængighed være både SKAMFULDT,  uoverskueligt og medfører SKYLD følelser.

 

” Janne er en rigtig dygtig psykoterapeut. Jeg brugte Janne i forbindelse med at jeg skulle skifte job. Vi tog hele tiden udgangspunkt i mine problemstillinger og kom omkring emner jeg ikke selv havde regnet med påvirkede min situation.
Samtidig fandt jeg under terapierne ro og svar på de ting der påvirkede mig i den gældende situation jeg stod i. Jeg kan varmt anbefale at benytte Janne som terapeut ”
– Morten. 27 år